HTML

Egy Vállalkozó (szellemű) Apuka Naplója

Az ismerőseim szerint egy vállalkozó: - mindig ráér - adót csal - nem dolgozik ... ettől függetlenül Ők nem lennének azok. Lehet tudják... nincs igazuk. Vagy nem mindenben:)

Friss topikok

Címkék

iPhone 5 Premier: egy nap a családdal , sorban állás helyett

egyvallalkozoapuka 2012.09.27. 23:22

Az meg úgy volt, hogy a T-Mobile a hülye:)

De most tényleg. Túl azon, hogy a netes számlázási rendszerük saját bevallásuk szerint sincs összhangban  a valósággal (My T-Mobile szerint május óta nincs befizetett számlám), és hogy a behajtási osztály pedig rögzített vonalon azt állítja, hogy február óta nem fizettem nekik semmit, és ezek ellenére is túlfizetésem van...

Na, ezek után már 5. alkalommal nem tudták rendesen összehozni az almásokkal, hogy minden készülékből legyen a startra. Nincs a Mammutban 32 GB-s iPhone 5. Így nem állok be a sorba.

De videó az van:

Előtte és utána pedig sikerült elkészíteni egy sertéspörit, elfogyasztani egy jóféle száraz vörösbort és végre elaltatni a gyereket:)

Címkék: apple t-mobile iphone iphone 5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvallalkozoapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr684807438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása