HTML

Egy Vállalkozó (szellemű) Apuka Naplója

Az ismerőseim szerint egy vállalkozó: - mindig ráér - adót csal - nem dolgozik ... ettől függetlenül Ők nem lennének azok. Lehet tudják... nincs igazuk. Vagy nem mindenben:)

Friss topikok

Címkék

Törökország | Alba Resort

egyvallalkozoapuka 2012.09.22. 01:51

alba_resort.jpg

Az úgy történt, hogy...

Anya régen pont az ellentétem volt. Inkább letette egy utazás árát, vagy a felét, csak hogy "gyarapodjon" is a családi kassza és vagy nem, vagy csak kisebb pihenésre szánt időt.
Ez megfordulni látszik. Én maradnék dolgozni, menni egész nap (persze közben vigyázzon a gyerekre), Ő meg már pihenne. Megértem.

Legyen akkor olcsó is, meg jó is. Illetve inkább jó legyen, szép, tiszta, gyerekbarát, meg ami kell, ha már egyszer nyaral az ember.

Így lett tehát az Alba Resort Hotel kiválasztva, meg volt valami majdnem last minute akció is rá. Annyira nem volt az, mert, mint az ott tartózkodók mondták, volt aki kétharmadát fizette érte, de mi máskor vettük. Ez van.
Szóval ha valami arab/török stb. országba mentek, CSAK all inclusive szállodát válasszatok. Alig, vagy nem drágább és megfizethetetlen az, hogy a szálloda egész területén ehetsz-ihatsz kedvedre, és itt nem a mennyiségre gondolok. Nem kell, hogy kártyát, pénzt, vagy bármit hurcolj magaddal, jellemzően több helyen lehet fogyasztani, tehát kényelmesebb.

Az Alba Resort meg főleg egy olyan hely, ahol számít, hogy van-e bár a tengerparton. Száz métereket gyalogolsz, és még mindig a szálloda területén vagy. A 38 fokban (szeptember!!!), nem mindegy, hogy kapsz-e sört útközben:)
Kaptunk!
Meg hasmenést is. Mert az meg úgy volt, hogy egy család hányósan-hasmenősen gondolta, hogy felszáll a repülőre, így a hotel magyar utasainak nagy része a kint tartózkodás nyolc napja alatt meglátogatott valami helyi egészségügyist. Sokan persze egyből a kajára fogták, de akkor a német-osztrák-lengyel vendégeknek miért nem ártott?:) Na mindegy. Túl vagyunk rajta. A hét második felében kipihentük a nyaralás fáradalmait.

Jövő héten iPhone 5 premier itthon, pörgés lesz, szükség van az energiára.

Címkék: utazás hotel törökország szabadidő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyvallalkozoapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr664795211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása